Їхали по гриби: в Польщі під час руху загорілося авто, вартістю 400 тис. злотих [+ФОТО]

Подружня пара хотіла просто назбирати грибів в лісі поблизу Черська (Поморське воєводство). Але раптово їх автомобіль загорівся під час руху.

У неділю, 22 серпня, приблизно о 11 год, на дорозі No 7 у Поморському воєводстві сталася пожежа автомобіля. Ауді, яке коштувало 400 тисяч злотих, раптово загорілося під час руху.

У якийсь момент водій відчув запах диму і негайно зупинився. Випадковий водій, очевидець події, допомагав чоловікові впоратись з вогнем за допомогою вогнегасника, але вогонь швидко поширився. Не зважаючи на протипожежні дії, Audi повністю згоріла. Збитки оцінили у 400 тисяч злотих.

Сподобалась інформація — підписуйтесь на наш канал у Телеграмі та на наш Інстаграм, аби першим читати найцікавіші новини.

Журналіст, перекладач, філолог. Люблю важку музику та цікаві книги. Керуюсь принципом: "Світ завжди відкритий для нас. І навіть якщо у мене не буде моря й високих гір, то будуть озера та пагорби." ©

24 Комментария к записи “Їхали по гриби: в Польщі під час руху загорілося авто, вартістю 400 тис. злотих [+ФОТО]

  1. Ухти..400 тис..одна..такупи собі блять заті гроші200 тазіків по2тис пали раз вдва дні..круглий рік будеш вновинах..

    1. Олександр Бенчук ні, біля церкви не можна. Це святе місце. Можливо помолився би і заглянув би під капот і побачив би перетертий провід і перемотав би ізолентою.

    2. Олександр Бенчук помолитись звичайно можна ще й в лісі, Бог є всюди. Але й про церкву не потрібно забувати, де народ Божий зібраний, щоб подякувати Бога за милості: за хліб і до хліба, що маєм, за здоров‘я і т.д., і попросити благословіння надалі в житті. В Біблії написано, каже Господь: де двоє або троє зібрані во Ім‘я Моє, там я буду посеред вас. Так що для дітей Божих має бути закон, щоб щонеділі піти до церкви і подякувати Бога за все, що маємо і що допомагає нам у всіх життєвих труднощах.

    3. Олександр Бенчук дивлячись у якій церкві. Я з пятидесятнеческої церкви і переважна більшість ходить саме подякувати Бога або у пошуках Бога (хоча написано в Біблії, що Він не далеко від кожного з нас). А дякувати потрібно повсякчас, тут згідний з вами на 100%.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *